Слави Трифонов е на колене пред Продължаваме промяната. Това заяви депутатът

...
Слави Трифонов е на колене пред Продължаваме промяната. Това заяви депутатът
Коментари Харесай

Чолаков, ГЕРБ: Слави Трифонов е на колене пред ПП

Слави Трифонов е на колене пред " Продължаваме промяната ". Това съобщи депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков в ефира на Нова ТВ, съобщи Пловдив 24.

" За ГЕРБ даването на мандата на Българска социалистическа партия не значи нищо. Демократична България се надяваха от самото начало, че третият мандат ще отиде при тях. Странно е с 27 депутата да се пробват да вършат държавно управление, само че те са подвластни от Политическа партия. Правителството ще го прави Политическа партия, а останалите - Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ ще играят просто подгряваща роля и ще се съгласяват. В светлината на изявленията на народни представители от тези три обединения мисля, че по-скоро ще има държавно управление. По подигравка на ориста тези три партии сега са на колене пред Политическа партия. Те имат алтернативата или да отидат на избори, което явно е рисково за тях, или бидейки заложници на Политическа партия, да извършват безусловно всички техни стремежи. Доколкото познавам интригантския жанр на тези хора, те ще се възползват на макс. Няма да се изненадам в случай че Има Такъв Народ гласоподават Гюров да стане началник на Българска народна банка, Радостин Василев да резервира министерския си пост. Слави Трифонов е на колене ", счита Чолаков. Той още веднъж бе безапелационен, че фотосите от спалнята на Бойко Борисов са колаж.

" Някой не желае тази игра да свърши другояче ще би трябвало да стартираме да задаваме други въпроси, които са неуместни за някого. Някои избрани политически среди имат потребност този скандал да бъде поддържан жив, единствено че няма по какъв начин. Взехме политическо решение повече да не отговаряме на въпроси за кюлчетата, до момента в който не ни бъде отговорено на въпросите кой влиза в стаята. Излиза истината, че фотосите са операция. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР